A disznóhúsról!

A disznó hús lassan ölő méreg!

Hát ide jutottunk a 21. század elején. El is hiszem, mert az aki már 90 éve eszi azt miért nem öli meg? Nem tartozom a fiatal kor osztályhoz, de több mint hatvan évet megéltem és most szembesítenek ezen ténnyel. A korombeliek emlékeznek még, hogy milyen is egy családi disznó vágás. Érdekes akkor miért lehetett etetni az állatokat moslékkal, kukoricával stb. Ezen állatoknál miért nem mondták, hogy mérgezőek. Mindig élmény volt ezen össze jövetel hiszen a kolbász töltés, hurka töltés, tepertő sütés, hús füstölés élmény volt. Minden vidéki ember legalább egyszer egy évben vágót disznót. Itt minden természetes módon készült és nem műből és mesterséges anyagok hozzáadásával. Ma már pár hónap alatt tápokkal felhizlalják az állatott és jó pénzé adják el. Miért van erre szükség? Az ország lakosainak átlag életkora lassan már a 60 év lesz. Öregszik a társadalom és a fiatalok egészségi állapota igencsak megkérdőjelezhetők. Az a rengeteg mesterséges termék amit a mai ételeink tartalmaznak, meddig lehet ezt fokozni? Egy életen keresztül dolgozol és még lehetőséged se lesz megélned a boldog öregséget. Eltűnnek azok a szép emberi és családi össze jövetelek amit a mai világban már el se hisznek egyesek. Most meg kiderítik, hogy a disznóhúsok lassan ölő mérgek. Nem felháborító ezen szomorú tény. Önnek mi a véleménye a dologról?

Nincsenek megjegyzések: